keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Muotipiirustuskurssi helmikuussa

Oletko kiinnostunut muodista, taiteesta, väreistä ja piirtämisestä?

Valmistelen helmikuista muotipiirustuskurssia Wellamo-opistoon Lahteen. Lyhytkurssi sopii kaikille kiinnostuneille joko alustukseksi tai taitojen kehittämiseen ja kurssilla on vielä tilaa.

Varsinaisen figuriinin piirtämisen lisäksi kurssilla käytetään eri tekniikoita
jokaisen oman kiinnostuksen mukaan.
Käymme läpi figuriinin piirtämistä käsivarapiirustuksena huomioiden mittasuhteita ja anatomiaa, vaatteiden yksityiskohtia ja muotipiirustuksen eri mahdollisuuksia vaatesuunnittelusta kuvitukseen.

Jos et ole kokenut piirtäjä, ei hätää: Voit tulla tutustumaan ja tehdä suunnitelmia vaikkapa kollaasein. Sitä ennen käymme kuitenkin läpi muodin historiaa, ideointimenetelmiä ja tutustumme muotipiirustuksen eri alueisiin.

Kurssilla kokeillaan myös kollaasitekniikkaa valmiin figuriinin avulla.
Jos taas olet jo piirtänyt muotia, voit kehittää taitojasi ja pyytää minulta mielipidettä, neuvoa tai korjailuja.

Kurssi sivuaa myös teatteripuvustukseen tarvittavaa tietoa ja tekniikkaa.

Olen itse opiskellut Saksan Münchenissä muotipiirustusta ja -suunnittelua sekä graafista suunnittelua, tehnyt muotimainontaa ja kuvituksia sekä opettanut aihetta Saksassa ja Suomessa. Wellamo-opistossa olen opettanut lyhytkursseilla muotipiirustusta ja värisommittelua vuodesta 2013.

Muistathan, että ensimmäisenä kurssipäivänä läsnäolo on välttämätön.
Tässä suora linkki 15.2.2018 alkavan kurssin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin muunmuassa tarvittavista materiaaleista: Muotipiirustus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti